513 377 300

Wyślij wiadomość

16-400 Suwałki, ul. Kościuszki 32 lokal 24

Polityka POŚREDNICTWA KREDYTOWEGO Marcin Peza

 

 

 

Firma Pośrednictwo Kredytowe Marcin Peza dokłada należytej staranności aby chronić prywatność swoich Klientów. Poniższy dokument zawiera zasady gromadzenia, przetwarzania, a także wykorzystywania danych naszych Klientów.

 

1. Informacje ogólne

 

Zgodnie z art. 13 ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. (Dz. Urz. UE L 119 z 04.05.2016) z informujemy, iż

  1. Administratorem Państwa danych osobowych jest Pośrednictwo Kredytowe Marcin Peza z siedzibą w Suwałkach przy ulicy Kościuszki 32 lokal 24, prowadzącym działalność na podstawie wpisu do Centralnej Ewidencji i Informacji Gospodarczej RP z dnia 01.05.2008 nr REGON 200205279, numer NIP 844-169-15-81.
  2. Serwis pozyskuje informacje o użytkownikach i ich zachowaniu w następujący sposób:
    1. Poprzez dobrowolnie wprowadzone w formularzach informacje.
    2. Poprzez zapisywanie w urządzeniach końcowych pliki cookie (tzw. "ciasteczka").
  3. Serwis nie zbiera w sposób automatyczny żadnych informacji, z wyjątkiem informacji zawartych w plikach cookies.
  4. Serwis może gromadzić informacje podane dobrowolnie przez użytkownika.
  5. Ponadto mogą zostać zapisane informacje o parametrach połączenia, takie jak: oznaczenie czasu czy  adres IP.
  6. Dane wpisane w formularzu nie są udostępniane podmiotom trzecim chyba, że wyrazi na to zgodę sam Użytkownik.
  7. Odbiorcami Państwa danych osobowych będą podmioty wspierające nas w świadczeniu usług drogą elektroniczną, czyli takie, które zapewniają usługę hostingu, utrzymania i rejestracji domeny, certyfikatu SSL.
  8. Każda osoba, której dane osobowe są przetwarzane przez Pośrednictwo Kredytowe Marcin Peza ma prawo dostępu do swoich danych, prawo do bycia zapomnianym, czyli ma prawo żądania usunięcia swoich danych osobowych przez administratora, którym jest Pośrednictwo Kredytowe Marcin Peza, reprezentowanym przez właściciela Marcina Peza, prawo do ograniczenia przetwarzania, prawo sprzeciwu wobec przetwarzania danych, prawo do przenoszenia danych – czyli prawo otrzymania od administratora (przedsiębiorcy) swoich danych osobowych lub przesłania tych danych innemu administratorowi.
  9. Użytkownik w każdym czasie ma prawo do odwołania zgody na przetwarzanie danych osobowych przez Administratora Danych. Skorzystanie z prawa możliwe jest poprzez wysłanie pocztą elektroniczną na adres biuro@marcinpeza-posrednictwokredytowe.pl stosownego żądania wraz z imieniem i nazwiskiem Użytkownika. Dane osobowe mogą być przechowywane do momentu żądania ich usunięcia.
  10. Posiadacie Państwo prawo do wniesienia skargi do oragnu nadzorczego.
  11. Dane podane w formularzach są przetwarzane w celach wynikających z funkcji konkretnego formularza, np. w celu kontaktu handlowego.

 

3. Jakie dane osobowe są przez nas zbierane?

 

1. Podczas wypełniania formularza kontaktowego niezbędnego do realizacji celu, w którym będzie wypełniony, zostaniecie Państwo poproszeni o podanie: email, imienia,   nazwiska i treści wiadomości. Adres IP będzie pobrany automatycznie.

2. Wykorzystanie danych zawartych w formularzu kontaktowych niezbędne jest do skontaktowania się z Państwem, w celu w jakim został wypełniony i do nas wysłany, czyli

do kontaktu w celu odpowiedzenia na pytania zawarte w treści wiadomości.

3. Podczas wypełnienia formularza rekomendacji: "Dodaj swoją opinię na temat naszej firmy", zostaniecie Państwo poproszeni o podanie imienia, nazwiska i treści wiadomości. Adres IP będzie pobrany automatycznie.

4. Dane pochodzące z formularza rekomendacji, przetwarzane będą wyłącznie w celu umieszczenia Państwa komentarza na naszej stronie http://marcinpeza-posrednictwokredytowe.pl/rekomendacje.

5. Dane, które od Państwa otrzymujemy są danymi zwykłymi. Przekazanie ich nam, w każdym z wyżej wymienionych przypadków, jest dobrowolne.

 

4. Udostępnienie danych

 

  1. Nie udostępniamy danych podmiotom zewnętrznym.
  2. Dane umożliwiające identyfikację osoby fizycznej mogą być udostępnione wyłączenie za odrębną zgodą osoby, której dane dotyczą.
  3. Dane osobowe nie będą przekazywane poza EOG ani udostępniane organizacjom międzynarodowym.
  4. Czynności obejmujące przetwarzanie danych osobowych wykonywane będą w sposób niezautomatyzowany.
  5. Dane osobowe podane poprzez formularz kontaktowy. Charakter przetwarzania - jednorazowy, wyłacznie do kontaktu, w celu odpowiedzenia na zapytanie wynikające z treści wiadomości. Do dalszego przetwarzania niezbędna jest zgoda dodatkowa – pisemna. Bez tej zgody dane osobowe nie są przechowywane – są usuwane wraz z zawartością maila.
  6. Dane osobowe podane poprzez formularz rekomendacji: "Dodaj swoją opinię na temat naszej firmy". Charakter przetwarzania -  jednorazowy, wyłącznie do wystawienia komentarza. Opinie pochodzą od Klientów Pośrednictwa Kredytowego Marcin Peza – pozostałe ewentualne wpisy, niepochodzące od Klientów naszej firmy, będą usuwane.
  7. Nie przetwarzamy Państwa danych osobowych automatycznie (w tym nie profilujemy danych) w sposób, który wpływałby na Państwa prawa.

 

3. W jaki sposób kontaktujemy się z Państwem?

 

1. Możecie Państwo otrzymać od nas email, w odpowiedzi na zapytanie zawarte w treści wiadomości, wysłanej do nas poprzez formularz kontaktowy.

2. Możemy się również skontaktować się z Państwem telefonicznie, o ile w treści wiadomości do nas, zostanie podany numer telefonu.

 

 

4. Informacja o plikach cookies

 

  1. Serwis korzysta z plików cookies.
  2. Pliki cookies, to tzw. „ciasteczka”. Stanowią one dane informatyczne, w szczególności pliki tekstowe, które przechowywane są w urządzeniu końcowym Użytkownika Serwisu z przeznaczeniem do korzystania ze stron internetowych Serwisu. Pliki cookies przeważnie zawierają nazwę strony internetowej, z której pochodzą, a także czas ich przechowywania na urządzeniu końcowym oraz unikalny numer.
  3. Podmiotem zamieszczającym na urządzeniu końcowym Użytkownika Serwisu pliki cookies oraz uzyskującym do nich dostęp jest operator Serwisu.
  4. Pliki cookies mogą być wykorzystywane w celu:  a) dostosowania zawartości stron internetowych Pośrednictwa Kredytowego Marcin Peza do preferencji Użytkownika oraz optymalizacji korzystania ze stron internetowych. Przede wszystkim pliki te pozwalają rozpoznać urządzenie Użytkownika Serwisu i odpowiednio wyświetlić stronę internetową, dostosowaną do indywidualnych potrzeb Użytkownika. b) Tworzenia statystyk, pozwalającym na zrozumienie, w jaki sposób Użytkownicy witryny korzystają ze stron internetowych (umożliwiają one ulepszanie zawartości witryny). c) Utrzymania sesji i Użytkownika Serwisu (po zalogowaniu), dzięki której Użytkownik nie musi na każdej podstronie Serwisu ponownie wpisywać loginu i hasła;
  5. Na stronach Serwisu mogą znajdować się odwołania do innych serwisów internetowych. Każdy z nich posiada własną politykę prywatności. Należy zapoznać się z tymi politykami, aby nasz Serwis nie ponosi odpowiedzialności za zasady zachowania prywatności istniejące w tych serwisach.
  6. W ramach Serwisu stosowane są dwa  rodzaje plików cookies: „sesyjne”  (session cookies) oraz „stałe” (persistent cookies). Cookies „sesyjne” są plikami tymczasowymi, są one przechowywane na urządzeniu końcowym Użytkownika do czasu wylogowania, opuszczenia strony internetowej lub wyłączenia oprogramowania (przeglądarki internetowej). Z kolei „stałe” pliki cookies przechowywane są na urządzeniu końcowym Użytkownika przez czas określony, zgodnie z parametrami plików cookies bądź do czasu usunięcia ich przez Użytkownika.
  7. Przeglądarka internetowa zazwyczaj domyślnie dopuszcza przechowywanie plików cookies na urządzeniu końcowym Użytkownika. Użytkownicy Serwisu mogą dokonać zmiany ustawień w tym zakresie. Jest możliwość usunięcia plików cookies, a także automatyczne blokowanie ciasteczek.  Dodatkowe informacje na ten temat zawarte są w kategorii pomoc przeglądarki internetowej.
  8. Należy pamiętać o tym, że wszelkie ograniczenia stosowania plików cookies mogą wpłynąć na pełną funkcjonalność dotyczącą dostępności na stronach internetowych Serwisu.
  9. Zapisowi mogą podlegać:
    1. czas nadejścia zapytania,
    2. czas wysłania odpowiedzi,
    3. nazwę stacji klienta – identyfikacja realizowana przez protokół HTTP,
    4. informacje o błędach jakie nastąpiły przy realizacji transakcji HTTP,
    5. adres URL strony poprzednio odwiedzanej przez użytkownika (referer link) – w przypadku gdy przejście do Witryny nastąpiło przez odnośnik,
    6. informacje o przeglądarce użytkownika,
    7. Informacje o adresie IP.
  10. Powyższe dane nie są kojarzone z konkretnymi osobami przeglądającymi strony.
  11. Dane nie są wykorzystywane przez Administratora w celu identyfikacji Użytkownika.
  12. Logi serwera stanowią wyłącznie materiał pomocniczy. Dane te są wykorzystywane jedynie dla celów administrowania serwerem.
  13. Ich zawartość nie jest ujawniana nikomu poza osobami upoważnionymi do administrowania serwerem.
  14. Administrator informuje, że stosuje następujące technologie śledzące działania podejmowane przez Użytkownika w ramach Strony:
  • kod śledzenia Google Analitycs – w celu analizy statystyk Strony.

Jeśli użytkownik nie chce otrzymywać plików cookies, ma możliwość zmiany ustawień przeglądarki. Należy mieć na uwadze to, że wyłączenie obsługi plików cookies niezbędnych dla procesów uwierzytelniania, bezpieczeństwa, a także utrzymania preferencji użytkownika może utrudnić, a w skrajnych przypadkach może nawet uniemożliwić korzystanie ze stron www.

 

 

5. W jaki sposób zabezpieczamy Państwa dane osobowe?

 

Nasze bazy danych zabezpieczone są przed wglądem osób trzecich. Podczas komunikacji pomiędzy Twoim komputerem a naszym serwerem, gdy zbierane są Twoje dane osobowe, szyfrujemy połączenie z użyciem protokołu SSL.

 

 

6. Zmiany naszej Polityki Prywatności

 

Zastrzegamy sobie prawo zmiany powyższej Polityki Prywatności, poprzez opublikowanie nowej Polityki Prywatności na tej stronie.

 

 

7. Akceptacja warunków

 

Wszyscy nasi użytkownicy i Klienci zobligowani są do zapoznania się i stosowania zasad zgodnych z niniejszą Polityką Prywatności.

Wszystkie komentarze, opinie oraz zapytania dotyczące Strony Internetowej można kierować na adres siedziby Pośrednictwa Kredytowego Marcin Peza oraz na adres mailowy:  biuro@marcinpeza-posrednictwokredytowe.pl

Firma Pośrednictwo Kredytowe Marcin Peza dokłada należytej staranności aby chronić prywatność swoich Klientów. Poniższy dokument zawiera zasady gromadzenia, przetwarzania, a także wykorzystywania danych naszych Klientów.

 

 

 

 

SZYBKI KONTAKT:

telefon:

tel. 513 377 300

Wyślij wiadomość

Adres:

16-400 Suwałki, ul. Kościuszki 32 lokal 24

Firma nasza współpracuje z największymi i najlepszymi, na rynku polskim, firmami pośrednictwa  kredytowego.

Nie marnuj swojego czasu.

Oszczędź pieniądze i nerwy.

Zadzwoń do nas lub napisz.

Bezpłatnie udzielimy porady i skutecznie pomożemy.

 

Zapraszamy do kontaktu z nami:-)